automobile

A BMW elsőkerék-meghajtású forradalma: 6 új terv 2017-ig

A BMW a vállalat új UKL1 platformja alapján számos új, elsőkerék-meghajtású mintát tervez-jelenleg az apró modellek új változatában kerül bevezetésre. –
A nyolc új formatervezés összességében megjelenik, hogy a Tiny -ből jelenjenek meg a platformon, míg a Parent Business BMW az elkövetkező néhány évben hat saját mintát ábrázol. Az UKL1 platformon alátámasztott összes autó és teherautó elsőkerék-meghajtású, valamint háromhengeres turbófeltöltős motorokkal is használható.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az UKL1 által alátámasztott legelső BMW dizájn a nemrégiben kiadott 2-es sorozatú Active Tourer Compact MPV. Ennek oka az, hogy a következő évben egy hétüléses változat betartja. A BMW ezután megpróbálja kibővíteni kompakt SUV-jét, valamint a Crossover kínálatát, egy új X1-rel, valamint a rést okozó X2 Coupe crossover-rel, amelyet szintén az XDrive négykerék-meghajtással kínálnak.
Később, 2017 -ben egy kis BMW Z2 Roadster -t terveznek, a jelenlegi 1 -es sorozatú nyílás helyettesítésével. A hátsókerék-meghajtóról az elsőkerék-meghajtóra való váltás óriási dolog lesz a BMW puristák számára, azonban a BMW pozitív, hogy sok autós nem fogja észrevenni a kapcsolót. Az új 1-es sorozat várhatóan növekszik a jelen modellből, a tengelytávot még akkor is nyújtják, mint az ötajtós mini 2567 mm-es.
Hat FWD BMW 2017 -ig
BMW 2 sorozatú aktív túra
Eladó: Most
BMW 2 sorozatú aktív túra 7üléses
Eladó: 2015 közepe
BMW X1
Eladó: 2015 végén
BMW X2
Eladó: 2016 közepe
BMW Z2
Eladó: 2017
BMW 1 sorozat (három- és ötajtós)
Eladó: 2017
Kattintson ide közvetlenül, hogy sokkal több részletet találjon a Mini számos új modelljének terveiről …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *