automobile

230BHP Subaru BRZ

A Subaru BRZ -t úgy állítják be, hogy energiát és teljesítményfrissítést kapjon. A BRZ STI -ötlet debütált a tavalyi Los Angeles -i Autószalonon, ahol Atoshi Atake világszerte hirdetési menedzser azt mondta nekünk: „Megállapíthatjuk a [Motor] beviteli rendszerét; Határozottan van hely a továbbfejlesztésre. ”
Hasonlóképpen várhatóan egy szabadon áramló kipufogógáz lesz a motor zajának fokozása érdekében, a változó szelepkezelő rendszert módosítani kell, és a Subaru valószínűleg megemeli a Rev Limit 7500 fordulat / perc alatt. A kiigazításoknak 197 lóerős energiát kell emelniük a közönséges autókban és teherautóban, valahol 220 lóerő, valamint 230 lóerő között.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A csípések kiegészítése érdekében a Subaru megfelel a Toyota-nak a rugók és a lengéscsillapítók korszerűsítésével, valamint a 18 hüvelykes ötvözetek felszerelésével szélesebb, grippier gumiabroncsokkal, valamint négydugattyúkkal. A módosításokat a Németország Nurburgring pályáján vizsgálják.
A rally-tenyésztett Subaru WRX STI-vel ellentétben a BRZ STI nem lesz turbófeltöltő. Területi korlátozások, különösen a motortérben – amely szintén kevés az intercooler formájában – ezt a politikát.
A négykerék-meghajtót csomagolási okokból árasztották, míg a töltő bizonyítja a problémát, mivel ez súlyosan akadályozná az autó hatékonyságát.
Az STI vizuális frissítései tartalmazzák a testreszabott rácsot, egy jelentős hátsó szárnyat, speciális oldalsó szoknyákat, valamint az első ajak -spoilert. valamint belül vannak további tárcsák, valamint sokkal támogató konténerülések.
A japán Subaruhoz közeli egyik forrás azt mondta nekünk, hogy várja el a BRZ STI -t tavasszal, és hamarosan megjelenik az Egyesült Államokban és Európában. Körülbelül 2000 fontot jelent, sokkal több, mint a 24 995 GBP belépő szintű BRZ.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *