automobile

“A VW rehabilitációs vágyának nem szabad árnyékolni az autóit”

Mindig sok szó beszélt egy autókiállításon, és a múlt héten Genfben a következetesen hallott mondatok közül kettő az „autonóm vezetés” és a „mobilitás” és a „mobilitás” volt. megoldások ”.
Egy előnézeti rendezvényen, amelyen részt vettem a show előestéjén, a VW Group Execs hosszan beszélt az önjáró jövő felé mutató gyorsulásról, ahol az unalmas kinézetű hüvelyek A-tól B-től.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az előnyök végtelenek voltak; A fogyatékkal élők mozgósulnak, kevesebb parkolót (és sokkal több zöld hely) lesz, és évente több mint egymillió életet lehet megmenteni az emberi hibák által okozott balesetek csökkentése miatt. Remekül hangzik, nem igaz?
• “A szemcseppő K + F kiadások valóban megtérülhetnek”
És ez számomra ez a probléma. Utópikusnak hangzik, különösen egy olyan társaságtól, amely kétségbeesetten alakítja át imázsát a dízelgate -kudarc után. Noha a bűnbánás csodálatos, mindez kissé valószínűtlennek hangzott, és úgy tűnt, hogy olyan sok figyelmet fordít, amikor ilyen kevés részlet volt. Ha undorító vagy, akkor azt is javasolhatja, hogy kissé cinikus volt egy nyilvános megváltást kereső cégtől.
Amikor egy rivális társaság végrehajtója szerint a jelenlegi nyilvános vágyat a teljesen autonóm autók iránti – „Jelenleg nulla étvágya” – elemeli, ez különösen furcsa területnek tűnt a luxus figyelemre.
A csoport Genfben lévő autóit utógondolatként vezették be, amely valóban rejtélyes volt, mivel a sokféleség és a puszta minősége, amit maga a show -ban kellett bemutatnia, meglehetősen rendkívüli volt.
• “Az új autók technológiája csak akkor jó, ha ténylegesen használhatja”
Volt egy valóban funky VW T-Cross Breeze, Concept, egy biztos értékesítés az Audi Q2-ben, lenyűgöző SUV-k az ülésből és a Skoda-ból, sokkal izgalmas Porsche sportautók és a felháborító Bugatti Chiron hiperkocsi. Lenyűgözően kiemelkedő portfólió volt.
A vw birodalom ellenére továbbra is referenciaértékeket állít be, amelyeket más termelők szeretnének egyeztetni, és azt hiszem, hogy a férfiak, akik futnak, akkor jó lenne emlékezni, hogy ahelyett, hogy egy olyan jövőre összpontosítana, amely az átlagos vásárló számára valóban nagyon távolinak tűnik.

Mit gondolsz a Volkswagen jövőjéről? Tudassa velünk az alábbiakban!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *