automobile

A Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo 141 ezer £ árkát

jelenik meg. A Porsche még egy benzinelektromos tervezést adott hozzá az új Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo hozzáadásához, kezdve 140 868 £ -tól.
A hibrid innováció megosztása a 918-as hiperkocsival, valamint pontosan ugyanazzal a hajtásláncmal, mint a Panamera Turbo S e-Hybrid, az új Panamera Sport Turismo benzinmotorral rendelkezik a meglévő Panamera Turbo-ból, ám egy extra elektromos motorral, az 550 BHP 4-rel együtt csavarozva. -Litre iker-turbó V8. Az elektromos motor újabb 136 lóerővel ad hozzá, amely 680 lóerő -integrált összeget biztosít, 850 nm nyomatékot biztosítva mindössze 1400 fordulat / perc sebességgel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A gyorsulást növelik a 0-62 mph-os 3,4 másodperces idővel, valamint a legnagyobb 192 mph sebességgel. Az üzemanyagfelhasználás szintén növekszik, mivel a Turbo S E-Hybrid 97mpg-ot hoz létre az integrált cikluson, csak 31 mérföldes elektromos fajtával. A legnagyobb sebesség elektromos teljesítmény módban 87 mph, a motor két és hat órát vesz igénybe az újbóli töltéshez.
• A legjobb hibrid autók és teherautók eladó 2017
A Turbo S e-Hybrid Sport Turismo standard eszközei tartalmaznak kerámia fékeket, dinamikus alvázvezérlést, nyomatékvektorozást, valamint 21 hüvelykes könnyűfém kerekeket.
Míg a teljesítmény és a kibocsátások továbbra is a Porsche új hibrid panamera fókuszpontja, a praktikusság a Sport Turismo Bodystyle egyik állóképessége. Az új kialakítás a poggyászfelületet 425 literre növelte a közös panamera felett. A három hátsó ülés lehajtható, összességében 1 295 liter felhasználásával ebben a konfigurációban.
Az új Panamera Turbo S e-Hybrid Sport Turismo-t most vásárolják meg, és az ügyfelek szintén választhatják vezetési képességeiket, ha részt vesznek a Silverstone-i Porsche Experience Center testreszabott vezetési órájában.
Adja meg nekünk gondolatait a Panamera Turbo S e-Hybrid Sport Turismo-ról az alábbi megjegyzés szakaszban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *