A kormány, amely fontolóra veszi a biztonsági öv nem viselése

büntetőpontjait, a kormány fontolóra veszi a büntetőpontok kiadását azoknak a sofőröknek, akik nem viselnek biztonsági övet egy új közúti biztonsági cselekvési terv részeként, amelynek célja az Egyesült Királyság utakon a halálozások számának csökkentése.
Annak ellenére, hogy 2017 -ben a gépjármű -halálesetek 27 % -ánál olyan embereket érintett, akik nem viseltek biztonsági övet, az Angliában, Skóciában és Walesben a bűncselekmény elkövetéséért a büntetés csak 100 font bírság, amelyet maximálisan lehet javítani. 500 fontot, ha az ügy bírósághoz fordul.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Az autóbiztonság fejlődése
Most a Közlekedési Minisztérium (DFT) fontolóra veszi az ilyen bűncselekmény büntetési pontjainak bevezetését, egy 74 potenciális intézkedés részeként az Egyesült Királyságban a közúti biztonság javítására. Ez a Parlamenti Közlekedési Biztonsági Tanácsadó Tanács (PACTS) jelentését követi, amelyben felszólítják a fantasztikus Nagy -Britanniát, hogy ugyanazokat az iránymutatásokat fogadják el, mint Észak -Írország, ahol a sofőrök, akik nem viselnek biztonsági övet, három büntetőpontot kapnak.
A DFT tervében egy másik alapvető fókuszterület a vidéki utak, amelyekre egy tanácsadó testületet kell felállítani annak megvizsgálására, hogy a vidéki közúti biztonság miként növelhető az utak és a közlekedési táblák fejlesztése révén, valamint a sebességkorlátozások körüli problémák kezelésével és végrehajtás.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *