Az új Nissan 370Z Nismo

kiderült, hogy a Nissan 370Z Nismo egy kisebb vizuális és technikai átalakítást kapott a teljes tartomány 2015 -ös frissítésének részeként.
Az idén később eladásra állítva a két ajtós kupé zászlóshajójának felülvizsgált verziója tartalmaz egy új megjelenésű első lökhárítót, amelyet a GT-R ihlette, amely egy nagyobb központi levegőfelvételt, új vízszintes LED nappali futási lámpákat és vékony bemeneteket tartalmaz. Az első kerék ívek előtt. Az elülső végstílus -változások lekerekítésével a fekete fényszórók és egy speciális piros Nismo burkolat a felhajtott szellőzőnyílásokhoz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A 370z-es Nismo oldalról közeledik, ez egyértelmű, hogy a Nissan átalakította az oldalsó küszöböket és az ajtó tükröket, új, 19 hüvelykes fekete és ezüst sugarakötvözeteket adva a folyamathoz. A hátsó részben van egy leépített spoiler, amely nyilvánvalóan a felülvizsgált front végével működik, hogy növelje az erőt – mutatja a változásokat, amelyek továbbra is elsősorban az aerodinamikára összpontosítanak.
Belül a japán gyártó új Recaro üléseket szerelt fel, a héjszerkezet alapján, nem pedig a standard tubuláris keret, valamint a vörös és fekete bőr és az Alcantara kárpitozást használják.
A fém alatt az energia ismét 339 lóerős, 3,7 literes V6-ból származik-tehát az 5,2 másodperc 0-62 mph időt veszik át-, bár a felfüggesztést a kényelem javítása érdekében megcsinálták. A hátsó rugó és a lengéscsillapító sebességének ezen változásai mellett a Nissan cserélte a szőnyegeket és a belső hátsó kerék ívvédőt, egy lépéssel, amely minimalizálja a közúti zajt a 370Z Nismo belsejében.
2015 -ös frissítések a 370Z tartományban
A Nissan nem korlátozta magát a 370Z NISMO verzió javítására, és a teljes tartományban az új út beállításának és a továbbfejlesztett gerinc üléseknek a részesülése, amelyek az erősebb, mégis könnyebb héj alapú konstrukciót használják.
Lesz néhány tervezési módosítás mind belül, mind kívül, és 18 hüvelykes felnikig terjed, amely a hagyományos és a csomagmodellekhez fémfémmel készül.
A Nismo-hoz hasonlóan a szokásos 370Z-ben a 3,7 literes V6 benzinmotor is szerepel, bár kissé kevésbé erős változat. 324 lóerő és 363 nm nyomatékot generálva 0-62 mph-t tesz ki 5,3 másodperc alatt, ha párosítva a standard illeszkedés ötfokozatú kézikönyvet, vagy 5,6 másodpercet a GT Trim opcionális hétfokozatú automatikus lepunyájában.

A Nissan 370Z októberben kerül forgalomba, mielőtt a következő év elején érkezik, ne várja el, hogy az árak túl sokat változnak a tartományban.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *