automobile

Az alacsony kibocsátású járművekért felelős miniszter szerint a kormányzati vállalatok „többet tesznek” a 2040 -es autóbocsátási cél elérése érdekében

.
John Hayes, a Közlekedési Minisztérium államminisztere azt mondta a Car Expressnek, hogy csapata sokkal többet fog tenni a létesítményprojektek támogatása érdekében, és továbbra is támogatja a plug-in autó támogatását, annak érdekében, hogy minden új új célt elérjen. A gépjármű 2040 -ben kínált, nulla kibocsátást nyújtva.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók és teherautók eladó
“Megállapítottam, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy sokkal vonzóbbá váljanak azok számára, akik elektromos autókat futtatnak és használnak” – mondta Hayes. „A kormánynak segítenie kell és többet kell tennie. Alapvető fontosságú, hogy a kormány tudja, mit tehet a megkönnyítése és a gátlás érdekében. ”
Hayes úgy véli, hogy ez alapvető fontosságú a modern kézbesítési törvényjavaslat fejlesztésében, amelyre várhatóan a Parlament előtt áll. “Ennek a legjobb kontextust kell létrehoznia, hogy a technológia minden lehet” – magyarázta Hayes. “Támogatnunk kell azokat a létesítményeket, amelyek lehetővé teszik az ipar növekedését.”
És a növekedés jelenleg gyors az Egyesült Királyságban, és a második legnépszerűbb bővülő plug-in hibrid piacnak-csak Spanyolország mögött-rangsorolva, és 54 egymást követő hónapos értékesítés regisztrálása. A Go Ultra Low rendezvény, amelyben Hayes beszélt, kiderült, hogy az ütközési társaság autók és teherautók segítséget nyújthatnak a plug-in felvételnek. A gépjárművezetők becslések szerint 69 % -a azt mondta, hogy EV -t választanak, ha a munkáltatójuk megadja a rendszert.
Jelenleg sok vállalati autó és teherautó dízelüzemű, de az üzemanyagot ismét ellenőrzés alatt tartották a legutóbbi bírósági szennyezés határozatának részeként, és ötletekkel vezethetők be rájuk.
Hayes azonban azt mondta, hogy ellenzi bizonyos autók betiltását a szennyezés csökkentése érdekében. “Elkötelezettek vagyunk, hogy foglalkozni fogunk a kibocsátásokkal” – tette hozzá. „Nem akarom, hogy a hozzáférés betiltása az autósok vagy a városok hátránya – aggódom. Gondolkodnod kell a gazdasági lehetőségekről. ”
Gondolod, hogy a kormány sokkal többet tehet -e a kibocsátási célok elérése érdekében? Tudassa velünk az alábbiakban …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *