A Volvo to Shun Future Motor Shows

A Volvo a világ legfontosabb motoros show -jain, például Frankfurtban, Tokióban, valamint Párizsban nem fog új mintákat fedni, ehelyett az erőfeszítéseit több, mint kisebb show -ra összpontosítja, valamint A márka javítása az internetes jelenléten.
• Lásd a Detroit Motor Show előnézetét
A kínai tulajdonban lévő márka arra törekszik, hogy minimalizálja a kiállítások költségeit, a sportszponzorációk, valamint a televíziós marketing mellett a vásárlás során, hogy más hirdetési módszereket vizsgáljon meg. A speciális megközelítés átlépése, az Alain Visser, az értékesítés, valamint a VP hirdetése azt mondta: „Még mindig meglehetősen kis játékosok vagyunk a világon a világon … Nem fogunk nyerni, ha pontosan ugyanazt csináljuk, mint mások”.
Visser úr tovább határozta, hogy az extravagáns motoros show -rendezvények pénzcsomagolások, valamint vannak “jobb módszerek a kommunikációhoz” a közönség megszerzésével a Volvo legfrissebb autókról. Ez akkor jön létre, amikor a cég feltárta a legfrissebb XC90 SUV -t az idei párizsi show -n, a márka legelső új autója és teherautója, figyelembe véve, hogy a V40 ferdehátú 2012 -ben.
A hirdetés – az alábbiak tovább folytatódnak

A cég szerint mindössze 47 órán belül felajánlotta az új XC90 összes 1927 első kiadását, pusztán az internetes platformon és a weboldalon is.
• Detroit Motor Show 2015 előnézete
A Volvo nyilvánvalóan folytatja létezését a 2015 -ös három elsődleges motoros kiállításon: Detroit, Genf és Peking. Ezután az érdeklődést az éves terméknapjára összpontosítja, és a növekvő hirdetési költségvetési tervet az interneten, valamint a közösségi hálózati erőforrásokon is beillesztik.
Úgy gondolja, hogy okos a Volvo számára a motoros show -k elkerülése? Értünk az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *