automobile

A Porsche Cayman E-Volution az E

célkitűzéseként jelent meg, a Porsche feltárta az egyszeri Cayman E-Volution-t, egy elektromos sportautót és teherautót, amely megkóstolja a 2019-es E célkitűzés elvárását.
A teljesen elektromos Cayman E-Volution-t a Porsche szülővárosában, Stuttgartban, az elektromos jármű szimpóziumában mutatták be. A Porsche kijelenti, hogy 3,3 másodperc alatt 0-60 mph-ig gyorsulhat, egy másodpercenként gyorsabban, mint a benzinüzemű Cayman S, valamint számos 125 mérföldet kínál.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók és teherautók eladó
A Cayman EV mellett a Porsche új, gyors töltésű létesítménye, a Porsche Turbo töltésű. Ez egy akkumulátor alapú gyors töltési rendszer, amelynek a német marque szerint 320 kW töltési képessége van. Hasonlóképpen díjat számíthat fel két járműre egyszerre, 160 kW díjat biztosítva minden egyes EV -nek egyidejűleg.
A gyors töltésű hálózat várhatóan felmegy, és 2020-ig a nagyobb európai webes forgalmi útvonalakon fut, valamint a Porsche, Audi, BMW, Daimler és a Ford közös vállalkozásaként fejlesztették ki.
A Kajmán E-Volution bemutatása az elektromos jármű szimpóziumán a célkitűzés prológjaként szolgál, amelyet a 2019. évi kiadása előtt észrevétlenül tesztelnek. A teljesen elektromos célkitűzés várhatóan többféle 500 mérföldet fog elérni, az akkumulátorok 15 percen belül lapos és 80 % -os terhelése.
A Porsche Cayman E-Volution izgatott-e az E célkitűzés miatt? Mondja el nekünk alább!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *