Az Ares Style S1 egy 700 lóerős, korlátozott kiadású szuperautó

Ares, az olasz székhelyű edzőbubber cég, amelyet az ex-Lotus vezérigazgatója, Dany Bahar vezet, feltárta legújabb állását-az S1-et. A korlátozott kiadású szuperautó célja, hogy foglalkozzon a Ferrari, a Lamborghini és a McLaren kedvelőinek legújabb középső szintű útjaival-bár kissé régimódi módon.
A fokozatosan szigorú kibocsátási szabályok miatt a legtöbb kortárs szuperautó egységes módon mozog a tiszta-elektromos vagy a plug-in hibrid meghajtó felé. De nem az Ares S1-ezt egy hagyományos, természetesen szívható 6,2 literes V8 motor hajtja végre.

A legjobb szuperautók 2022

Az a vállalkozás, amelyből a motort beszerezték, még nem fedték fel, bár az ARES ellenőrizte, hogy 700 lóerős lesz, és 0–62 mph -t 2,7 másodperc. A vállalkozás szintén ellenőrizte, hogy a rendszer csak egy nyolc sebességű, kettős tengelykapcsoló sebességváltó segítségével küldi el a hátsó kerekeket.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az összes teljesítmény támogatása érdekében az S1 alváza kettős Wishbone felfüggesztést, kovácsolt alumínium tengelyeket, valamint adaptív lengéscsillapítókat fog működni. Az aktív hátsó spoiler, valamint az agresszív aero -köteg elősegíti az autók és a teherautók állandó tartásának tartását nagy sebességgel, az állatok Ares -nél, valamint könnyűnek is; A szuperautó összes panelje szénszálból származik.
Az olasz márka erőfeszítéseinek nagy részét az S1 módszerre fordította a levegővel. A testét úgy tervezték, hogy a lehető legeredményesebb aerodinamikailag hatékony legyen – például a motor kipufogórendszerét a hátsó kagylóval irányították, amely segíti a turbulens légáramlás mennyiségét az autó diffúzorral.
5

Belül lesz egy pár steppelt bőr sportülés, egy hatszögletű sportkerék, valamint a szénszálas burkolat kötője. A vásárlók szintén kapnak egy digitális nyomtávú fürtöt, egy keskeny központi infotainment rendszert, valamint egy extra képernyőt az utas számára, amely olyan termékeket ábrázol, mint például a sebesség és a navigáció.
Az ARES S1 teljes méretű prototípusa ebben a hónapban később jelenik meg a Blenheim Palace-ban a 2020-as szalon Privé számára. A termelés 2021 januárjában kezdődik, és a legelső példák késő tavasszal érkeznek az ügyfelekhez. Mindegyik példa 495 000 eurót fog kiadni, ami körülbelül 450 000 font.
Mint az Ares korábbi projektjéhez, a Disomaso Pantera-Honouring Panther Progettouno-hoz, az S1-et a cég 23 000 négyzetméteres Modena létesítményében fejlesztik ki.

Nézze meg a legfrissebb egy újabb olasz szuperautót – a Maserati MC20 …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *