automobile

Az új BMW 6 sorozat, amely a Porsche 911 rivális

, a BMW sportautó -riválisát készít a Porsche 911 számára – valamint a 8 -as sorozatú jelvény különálló visszatérését. Az Auto Express kizárólag a BMW nagy sportautó -tartományának terveit fedheti fel, és képeink beállítják a helyszínt, hogy az autó hogyan néz ki.
A német márka radikális tervet kelt ki a 6 -as sorozatú modelljének kisebb, agilálisabb sportautóként való igazítására – lehetővé téve a helyet a tartomány tetején a 8 -as sorozat visszatéréséhez.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A BMW 8 sorozat visszatért! Új GT -tartomány, amely magában foglalja az M8 szuperautót
A BMW még nem fontolgatta a Porsche 911 riválisát, de az új Mercedes-AMG GT érkezése a 911 versenytársaként megváltoztatta ezt. A BMW a 6 -as sorozatot az autónak nevezte, hogy kitöltse a tartományban lévő rést.
4

Egy kisebb 6 sorozat megvalósítható lehet a megosztott sportautó -platformon, amelyen a BMW a Toyota -val dolgozik. Eddig azt hitték, hogy a két cég különféle méretű járműveket fordít az alvázból, a BMW pedig a Z4 és a Toyota következő generációja alá helyezi, nagyobb verzióval a Supra Coupe visszatéréséhez.
Azonban a BMW és a Toyota források már megerősítették, hogy az új platform skálázható – és a Z4 évente egy apró eladás elszámolásával nyilvánvaló előnyökkel járna a méretgazdaságosságban, ha a BMW további felhasználást talál az új új felhasználására Az alvázkomponensek halmaza. Valószínűleg valamivel nagyobb járművet eredményezne, mint a Z4 – 4,3 méter hosszúságról kb. -A v8 motorokkal való megbirkózáshoz, valamint a BMW bevált hathengeres egységeivel való megbirkózáshoz szükséges bonneet kapacitása szükséges.
4

• A legjobb sportautók a piacon
Az Auto Express megérti, hogy a jelenlegi javaslat az, hogy a 6 -as sorozat sportautóvá váljon, és csak kabrióvá váljon, a jövőben nincs Gran Coupe. Ez a modell 8 sorozatú Gran Coupe-ként élne-a kétajtós kupé és egy kabrió mellett.

Aggasztania kell a Porsche-t a BMW 911-es harcos 6-as sorozatának terve? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *