A New Morgan nagyon 3-at kiderült, hogy a Ford-Powered 3 Wheeler utódja

Morgan ezzel a modern korba hozza a híres 3 kerekítőjét. -Litre háromhengeres Ford motor, gyakorlatilag 50 % -kal sokkal nagyobb energiával, és ez az első Morgan, amelyet monokoque alváz segítségével építettek. A 3 -as 3 eladó az Egyesült Királyságban – az árak 41 995 GBP -től kezdődnek az alapkocsi számára, bár az átfogó testreszabási program könnyen felfújhatja ezt a számot.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az előző háromkerekű kerekítőt a horkantó V-iker motorkerékpár motorja jellemezte, de a szigorú kibocsátási politikák miatt lehetetlenné tette az ilyen erőmű folytatása. Ennek eredményeként Morgan 1,5 literes háromhengeres háromhengeres három hengeres háromhengeres értéket fogadott el a 3-as évre, amely az új, földi kialakítás nagy részét diktálta.

A New Morgan Plus Four CX-T az útról indul, amikor Ariel Nomad rivális

Miközben a könnycsepp alakja, az orsó gumiabroncsok és a kitett mechanikák ismerkednek, a 3-at bizonyos területeken modernizálták, simább, konkáv test felületével és aerodinamikailag optimalizált 20 hüvelykes kerekekkel. Természetesen az elülső szerelt V-iker motor is szembetűnő annak hiányában is, a 3-as öntött alumíniumszerkezet a helyén van.
A motorkerékpár motorját levegő hűtötte, és az új vízhűtéses Ford egységnek a test mindkét oldalán radiátorok felszerelése szükséges. A Morgan tervezői ezeket tervezési tulajdonságokként fogadták el, azáltal, hogy a nagy téglalap alakú oldalsó pengéket az első kerekek mögé illesztették, hogy elhelyezzék őket. Ezek felhasználhatók a poggyászállványok felszerelésére hosszabb útra, és kontrasztos színes oldalsó pengékkel, további matricákkal is rendelkezésre állnak.
25

A 3 Wheeler nagy, oldalra szerelt kipufogórendszere helyett a 3-as szélsőséges „kipufogó ágyú”, amely a karosszéria hátulján vágja le. Egy új szélvédőt (sárga árnyalattal kaphatók) szintén felszereltek a kevésbé svédasztalos sebességgel, bár a vásárlók nélküle megtehetik, és ehelyett párszemüveget adhatnak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *