automobile

Az új 2021 -es Vauxhall uraland értékesítve most már 25 500 font

eladó. A Facelifted Vauxhall Grandland az Egyesült Királyságban indult, az erősen frissített családi SUV áraival, a 25 500 fontotól kezdve, és az első szállítás, amely az év őszén érkezik. A Vauxhall azt reméli, hogy a tervezési csípések és a technológiai frissítések átfogó választéka elősegíti a Grandland versenyképességét az újabb autókkal, mint például a harmadik generációs Nissan Qashqai.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Grandland sorozatot most négy vágási szintre osztják, SE, SRI, Elite és Ultimate néven. Az alapmodell hagyományos berendezései tartalmazzák a 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, az első és a hátsó jármű parkolóérzékelőit, az elektromos hajtogató tükröket és az automatikus LED fényszórókat.

Új 2022 -es Vauxhall Astra eladó most 23 275 £ -tól

Belül a Vauxhall hozzáadta a legújabb tiszta panel infotainment beállítását az uralandhez. A rendszert a Mokka-ból emeli fel, és az SE modellnél két hét hüvelykes képernyőt tartalmaz-az egyik a központi érintőképernyőhöz, a másik pedig az autó régi analóg mérőeszközeinek helyett.
A Vauxhall Sporty Grandland SRI ára 27 540 font. Az alapmodellen történő frissítések között szerepel a 18 hüvelykes könnyűfém kerekek, egy kontrasztos fényes fekete tetőfedő rendszer és az adatvédelmi üveg. A vásárlók egy sokkal impozáns testkészletet is kapnak, amelynek nagyobb csúszási lemeze, új kerék ív burkolata és néhány extra szellőzőnyílás található az első lökhárító számára.
Az SRI modellek egy kicsit sokkal több technológiát is kapnak, a Vauxhall nagyobb 12 hüvelykes digitális mérőcsoportot és 10 hüvelykes infotainment képernyőt, valamint egy 180 fokos visszapillantó kamerát ad hozzá.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *