Különleges kiadás A Nissan GT-R Nismo 2021-re mutatott be

A Nissan újabb frissítést adott a GT-R NISMO frissítésnek, kevesebb, mint 18 hónappal a szuperkocsi-meggyilkoló sportkocsi lebontásának utolsó iterációja után. Japánban októberben kerül forgalomba, a Nissan „Kaizen” evolúciós megközelítésével összhangban a GT-R korszerűsítésére, mivel azt először 2007-ben mutatták be.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A jelenlegi GT-R Nismo felülvizsgálatai közé tartozik a friss lopakodó szürke festék és egy új szénszálas motorháztető. Ez utóbbi felülvizsgálat kizárólag az új NISMO modellre vonatkozik, és az előző autótól eltérően festetlennek bizonyult. Ehelyett a Nissan egyszerűen elrabolta a kitett szénszálas szövést, amely szerint 100 gramm borotválkozik az autó járdájának súlyáról.

A legfrissebb Nissan GT-R Track Edition részletei felfedték

Van egy sor exkluzív, 20 hüvelykes sugarak kovácsolt könnyűfém kerekei, piros akcentussal, hogy megfeleljenek a GT-R karosszériájának. A Nissan új logója, amelyet először a tiszta elektromos Ariya-ban láttak, szintén a Coupe csomagtartó fedélén és a középső sapkákon szerepelnek.
Az új kerekek mögött ülnek a Brembo féknyereg és a szén -kerámia tárcsák, 410 mm -rel elöl és hátulról 390 mm. A Nissan szerint ők a legnagyobb fékek, amelyeket valaha a gyárból egy japán előadóművészhez illesztettek.
A jelenlegi modellhez hasonlóan a GT-R NISMO-t egy iker-turbófeltöltéssel ellátott 3,8 literes V6 benzinmotor hajtja, amely 592 lóerő és 600 nm nyomatékot termel.
11

A Nissan mérnökei azonban teljesen átdolgozták az egység belső részeit, felszerelve egy új forgattyústengelyt, lendkeréket és forgattyúcsövet, friss dugattyúgyűrűkkel, összekötő rudakkal és szeleprugókkal. A Nissan szerint az összes új alkatrész jobban kiegyensúlyozott, és szigorúbb tűréscelákra készül, ami simább futást és gyorsabb turbócipőt eredményez annak érdekében, hogy csökkentse a minimális késést.
A motort egy hétfokozatú, kettős tengelykapcsoló automatikus sebességváltóhoz és egy négykerék-meghajtó rendszerhez illesztik. A Nissan még nem bocsátott ki hivatalos 0-62 mph-t, de elvárja, hogy az autó optimális körülmények között kb. 2,5 másodperc alatt befejezze a benchmark sprintet. A maximális sebesség 196 mph -nál áll.
A kimenő modellhez hasonlóan a vásárlók még mindig kapnak egy pár GT3-ból származó turbófeltöltőt (amely 20 % -kal javította a gyorsulási reakciót), egy titán kipufogó rendszert, adaptív Bilstein-lengéscsillapítókat, Recaro sportüléseket és egy élvonalbeli alváz technológiájának arzenálját.
Nem világos, hogy ez az új GT-R Nismo az Egyesült Királyságba kerül-e, de ha azt várja el, hogy ez kis áremelkedéssel rendelkezik a már drága GT-R Nismo-hoz képest, amelynek ára 180 165 font.

Most olvassa el az előző Nissan GT-R Nismo áttekintését itt …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *