A Kia Provo kiderült

Kia bemutatta új mini-revizáló Provo Coupe koncepcióját a Genfi Autószalonon, és az Automobile Express közel állt az elegáns új modellhez, mielőtt eljutott az állványra.
Lehet, hogy a Provo koncepció, de a KIA átgondolta a terv minden aspektusát, hogy biztosítsa, hogy a termelésbe kerüljön, ha a nyilvános reakció pozitív.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az autót sportos testvéreként hozták létre a Rio számára, és helyettesíti a Venga kompakt MPV -t a tartományban, annak ellenére, hogy a kettő nagyon különbözik a jellegükben. A Venga képe ésszerű és tágas, míg a Provo feltűnő, sportos és stílusos.
A normától való eltérés során a LED -ek rajta, ahol az első lámpás klasztereknek kell lennie, bármit előállíthatnak a standard fényszórótól az áramló lámpákig – vagy akár a svájci zászló ábrázolásáig.
A LED -eket egy fekete csík választja el a rács eleje felett. A közepén ülve egy finom narancssárga akcentussal rendelkezik, kissé szűkítve a rácsot, hogy összhangban álljon a Kia „tigris orr” kialakításával. “Szeretnénk megismerni a tigris orr jövőjét, és ez lehet” – magyarázta a Kia Europe Design Gregory Guillaume vezetője.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *