A David Brown Automotive bemutatja a Speedback Silverstone Edition -t – a 620 ezer fontért

David Brown Automotive bemutatta új autóit és teherautóját – a Speedback Silverstone Edition -t – a 2018 -as genfi ​​autókiállításon.
Pontosan ugyanazon Jaguar Xkr gördülő alváz alapján, mint a Common Speedback GT, a Silverstone Edition 5,0 literes Supercharged V8-ja 593 lóerő-egy 90 lóerős lendületet-az ECU-nak, valamint a Supercharger Tweaksnek köszönhetően. A maximális sebességet 155 mph sebességgel, míg a 0-62 mph-t állítják, hogy 4,2 másodpercig tart.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A 2018 -as genfi ​​autókiállítás összes jelenlegije
A motor, valamint a teljesítményfrissítések azonban csak a történet részét képezik. A Jet Planes motivációját, valamint az 1960-as évek motorversenyét, valamint a David Brown Automotive legelső évének megünneplésére fejlesztették ki a Silverstone gyárában, az új dizájn egy lopakodóbb autók és teherautó, mint a Speedback GT.
29

A 20 hüvelykes „utóégető” könnyűfém kerekeken ülve a Silverstone Edition inkább egy hálóval, nem pedig a rácsos radiátorrácsra, valamint sokkal kevésbé krómozott, mint a közönséges sebességváltó. A maradék fényvilágítás krómozott alumíniumot tisztított, míg a David Brown autóipari jelvények monokrómban készülnek, nem pedig az Union zászló színe helyett.
A kiterjesztett oldalsó küszöbök, a nagyobb első spoiler és a nagyobb oldalsó szellőzőnyílások szintén szerepelnek, míg a Silverstone kiadás a „Fly By Night” festékben készül, finom középső csíkkal díszítve. Távolítsa el a hátsó lámpás lencséket, a nagyobb hátsó spoilert, valamint a „Jet ihletésű” kipufogógáz -ötleteket a hátsó megjelenéssel.
Belül a Silverstone Edition ülései bonyolultan megvilágított bőrben készülnek, valamint a Silverstone légi térképei az irányítópulton ülnek, valamint a fejtámlákon. A közös Speedback kis hátsó üléseit kiküszöbölték a további poggyásztér számára, azonban a „rendezvény” ülés – amely a csomagtartó padlójáról bontakozik ki -, és alatta is egy testreszabott bütykös tároló tok található.
29

További fényképészeti bólintást kell felfedezni a LED -es fényszórókon, amelyeket az 1960 -as évek kém síkjainak motivációja alapján úgy hoztak létre, hogy bütykös lencsékhez hasonlítsanak. A belső technológia tartalmaz egy 7,2 hüvelykes infotainment rendszert, a SAT NAV-t, valamint a Bowers & Wilkins sztereót.
A Silverstone -kiadás pontosan ugyanazt az edzőépítési technikát fog felhasználni, mint a Speedback GT -t, így alumínium testét kézzel kb. 3200 órán keresztül kézzel gördítik. A termelés mindössze 10 modellre korlátozódik, valamint a Silverstone Edition ára 620 000 font az adó előtti – 100 000 font összegű prémium a Speedback GT -hez képest.

Kattintson ide közvetlenül a 2018 -as genfi ​​motoros show -ból származó összes áramhoz …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *