BMW Idea Active Tourer

A BMW Idea Active Tourer tavaly a Párizsi Autószalonon volt kitéve, valamint a BMW legelső elsőkerék-meghajtó autóját. Most van egy új verziója, amely jobb lépés a gyártó autók és teherautók számára, amely 2014 második felében jelenik meg.
A befejezett kialakítás valószínűleg az új 2-es sorozatú jelvényt használja, potenciálisan 2 sorozatú GT-t, amikor az első ötülésesként jelenik meg, majd hosszabb hétüléses modellként. Az új kiállítási autókat és teherautókat azonban az Idea Active Tourer Outdoor -nak hívják, valamint a hónapban a németországi Freidrichshafen vásáron debütálnak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új ötletet úgy fejlesztették ki, hogy pontosan megmutatja, mennyire tágas az autók és a teherautók, tehát egy speciális kerékpáros állványval felszerelték, amely lehetővé teszi két közúti kerékpár szállítását az autó belsejében. Ez tisztában tartja őket, és csökkenti az esetleges további húzást, amelyet a tetőfedő rendszerre vagy a vontatóba szerelhető állvány felhasználásával indít, és ezért növeli az üzemanyag -hatékonyságot.
Az állvány tartalmaz egy bilincset, amelyet a bal hátsó kerék fölött integrálnak. Ez csúszik, és ezután 90 fokkal megfordul, lehetővé téve a kerékpárok rögzítését a helyén. Hasonlóképpen tartja a kerékpárokat jó karbantartáshoz, bár a bilincs csak az autó felé tartja a kerékpárokat, elkerülve, hogy elérje őket.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *