New York-i Autószalon 2016: News Round-up

A 2016-os New York-i Autószalon bemutatta, hogy a hatalmas Apple az új autók számára továbbra is hatalmas étvágy van. A New York Worldwide autóbemutató, hogy teljes címet biztosítsa, egész tömlőt adtak ki hatalmas új autók és teherautók debütálásáról, beleértve az új Mazda MX-5 RF-et, valamint a Mercedes GLC Coupe-t, valamint egy érdekes különféle ötletet autók és teherautók, valamint néhány intriguine hír előrelépése az autók és a teherautók világában.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Mivel a show március 25 -től április 3 -ig tartó nyilvános napokra indul, számos fő gyártó, köztük a Mercedes, az Audi, a Toyota és a Mazda. Európának, valamint Kínának is nagyobb, valamint sokkal tekintélyesebb autók és teherautók show -k lehetnek, ám a hatalmas alma szépsége mindig erőteljes döntetlen lesz.
54

A Manhattan szívében, a Jacob Javits Kongresszusi Központban tartott New York-i Autószalon az USA leghosszabb ideje működő autókiállítása, amelyet jelentős számú amerikai autó és teherautó rajongó, valamint a vásárlók vezetnek. Néhány világszerte debütálás mellett az új, csak USA-ban és teherautók nagyszerű ajánlatait fogja működni. Ráadásul természetesen néhány fantasztikus és furcsa szakértői autók és teherautók, amelyeket hangolók, valamint a világ minden tájáról származó réstermelők készítettek.
Csak görgessen le az oldalon, hogy felfedezze a 2016 -os New York -i Motor Show összes hírét…
Kulcskocsik és teherautók a New York -i 2016 -ban
• Mazda MX -5 RF – A Mazda Roadster fújásainak összecsukható kemény verziója. A Mercedes GLC Coupe – A Coupe SUV minta folytatódik a Merc BMW X4 riválisával. – A Subaru Hatch egy teljesen új, nagyobb verziója meghajol. • Genesis hibrid sportszedán- A Hyundai új csúcskategóriás márkájának jövője, amelyet ez a koncepció térképez ki
Legjobb hírek történeteit a New York -i 2016 -ban
• A Mazda MX-5 nyeri az év világkocsikat és teherautóit.
New York -i Autószalon 2016: Legújabb hírek
Audi R8 Spyder
A Soft-Top Supercars rajongói örömmel látják az új Audi R8 Spyder-t a show standján. A hónap elején kiderült, hogy egy nem ismert teszttervezés Spyshots azt mutatta, hogy a kimenő R8 Spyderhez hasonlóan a csepp-top megszabadul a motor feletti üvegpaneltől, és további hűtési szellőzőnyílásokat ad a meghosszabbított hátsó panelhez. Most már láttuk az autókat és a teherautót a fémben, és fantasztikusan néz ki!

Jaguar F-típusú SVR
A New York-i show legelső pillantást vetett a Jaguar F-Type SVR-re. A közismert város egyik közúti alagútjával meghajtottuk, amelyben az SVR motor látványos zaját hallgatta a falakról.
Genesis hibrid sportszedán koncepció
Ez a Genesis hibrid sportszedán koncepciója. A 2016-os New York-i Autószalonon a Smooth Four Door Saloon kitett egy utalást arra, hogy pontosan hogyan nézhet ki a Hyundai új prémium márkájának jövőbeli tervei.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *