automobile

„A motoros show -kban még sok élet maradt -, valamint azt is, hogy szeretjük ‘Em -t

Pontosan hogyan hagytuk ki a motoros show -kat. Úgy tűnik, hogy egy egész életen át, amikor a 2020 -as genfi ​​autókiállítást törölték, az autók és a teherautók mindegyikét az interneten tették ki, és azon tűnődöttünk, vajon visszatérünk -e valaha is egy show -csarnokba.
A világ meglehetősen rövid idő alatt annyira megváltozott, valamint a müncheni autókiállítás – amely megnyerte a német autókiállítás euróját a Standard Hold City Frankfurt -nal -, jó úton halad.

Müncheni Autószalon 2021: Hírek köréje, valamint az összes autó

Mint egy kísérleti lábujj vissza a motoros kiállítási vizekbe, nem minden autó és teherautó márka található Münchenben. A helyiek rendkívül sok hatályban vannak, ám a világ többi autója és teherautó -gyártója figyelni kezdett a dolgokra – néhányan látszólag az utolsó pillanatban ugrottak be.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Természetesen a motoros kiállítás elsődleges oka az, hogy mutasson nekünk autókat, olyan ötletekkel, mint a BMW I Vision Circular – a BMW, amely a House Show -ját felhasználja, hogy kiemelje a fenntarthatósággal kapcsolatos munkáját, valamint azt, amit a jövő áll.
A jövőbeli pillantás (Audi GrandSphere), valamint a közelgő produkciós autók és teherautók keveréke között, amelyek vékonyan álcáztak (itt reméljük, hogy a Porsche Cél, valamint a Cupra Urbanrebel tompított mintákká válhat. ), vannak új autók és teherautók bevezetése, mint például a Renault Megane E-Tech Electric.
Meglehetősen bölcs lépés a Renault által, hogy eltérítse a hatalmas német show -t, hogy felfedje egy ilyen kritikus új formatervezést, és rengeteg rivális lesz, aki követi az új Megane védelmét. Lehet, hogy döntő jelentőségű a jövőbeli motoros show -k sikeréhez.
A műsorok természetesen nemcsak az autókról szólnak, hanem az emberekről szólnak, és esélyt kapnak a hálózatépítésre a piaci emberek körében, ami csak nem lehetséges egy videohívás során. Ugyanígy a legjobb esélyünk arra, hogy beszéljünk az autók és teherautók mögött álló emberekkel, hogy biztosítsák Önt az autók és a teherautók világában való valóban események alsó szintjéről.
Amit München megmutatott ebben a megváltozó világban, az a motoros show -kban még sok élet maradt – és mi is szeretjük őket.
Kattintson ide közvetlenül a 2021 -es müncheni motoros kiállításon a képernyőn lévő összes legjobb autó és teherautó galériájához …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *