A 2018 -as genfi ​​autókiállítás

legjobb autója a 2018 -as genfi ​​autókiállítás ugyanolyan frenetikus volt, mint a 2017 -es esemény, egy számtalan új produkciós autóval és koncepcióautóval, amelyek debütáltak a svájci Genfi Palexpóban.
Ahogy az várható volt, a SUV -k, az elektromosítés és a dízelolaj egyre bizonytalanabb jövője a jelenlévő termelők témái, és mint ilyen, a show idei kiadásának az autóipar jövőjére vágyott.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2018 -as Genfi Autószalonon szereplő összes hírét felzárkózza
Az új Audi A6, a Mercedes A-Class és a Hyundai Santa Fe kedvelői várhatóan uralják a címsorokat, és bár ezek az autók minden bizonnyal splash-t készítettek, más sötét lovak jelentek meg.
Az egyik ilyen mén az új Toyota Auris, amely felhívta a nagyközönség figyelmét az új hibrid motorokkal és a „örömtelibb hajtás” garanciájával. Természetesen az a tény, hogy a Hatchback osztályban nézzük meg …
Természetesen láttuk a sebességű gépeket is, mint például az 1100 lóerő+ Aston Martin Valkyrie AMR Pro, az 1 479 lóerős Bugatti Chiron Sport és az 1888 lóerő Rimac C_two.
De mely autók álltak ki a legjobban a Car Express csapat számára? Szakértőink kiválasztották a Genf 2018 legjobb autóját, és ezek a következők:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *