A Tesla bevezeti a hideg módot a gyorsulás lehangolására

A Tesla bevezetett egy hideg üzemmódot a tervezéshez, valamint az X elektromos járművek kialakításához, és lecsökkenti azt a gyors gyorsulást, amelyre az EV -k képesek.
A szoftveralkalmazás-frissítés bemutatta a Chill módot, amely a fedélzeti Infotainment képernyőn elérhető. A szoftver alkalmazásfrissítési értesítésben kijelenti, hogy a Chill mód „ideális a simább vezetéshez, valamint az utasok számára enyhébb utazáshoz”.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók és teherautók eladó
A beállítás különösen hasznos lehet a Design S 100D-ben, amely nevetséges módban 0-60 mph-ig gyorsulhat 2,5 másodperc alatt. Ez gyorsabbá teszi, mint a jelenleg eladó szinte bármilyen típusú jármű. Hűvös üzemmódban ez a 2,5 másodperces szám nem lesz lehetséges, és a vezető nem használhatja a teljes 603 lóerő-elektromos rázkódást, valamint a 100 kWh-os akkumulátorból származó 967 nm nyomatékot.
A Chill Mode nem az egyetlen új funkció a Tesla legújabb szoftver alkalmazásfrissítésében. Egy „egyszerű belépés” rendszert letöltöttek a Tesla EV -kre, amely lehetővé teszi a járművezetők könnyebb hozzáférését a bejutáshoz, valamint a Tesla -ból.
Parkoláskor a jármű azonnal beállítja a kormánykeréket, valamint a vezető ülését annak biztosítása érdekében, hogy a jármű kilépése ne váljon fárasztó folyamatgá. A szoftveralkalmazás szem előtt tartja az illesztőprogram beállításait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy visszatér a járműbe, és a fékre lép, akkor visszatér a vezető kedvelt vezetési helyzetébe.
Elon Musk augusztusban garantálta a frissítést, miután válaszolt a sofőr tweetjére, amely megkönnyítette a belépést, valamint a Tesla -ból, valamint kilépve.
Úgy gondolja, hogy a Chill Mode nagyszerű ötlet? Értsük meg alább …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *