automobile

A Ford bemutatja az internetes járművek értékesítését. Ez a nyári

Nagy -Britannia legjelentősebb jármű márkája, a Ford, később, a nyáron később kínál egy internetes értékesítési csatornát, az autó felfedheti.
Kizárólag a Car Express -rel beszélve, a Ford of brit menedzser Andy Barratt ellenőrizte, hogy a Ford interneten történő biztosítása „a harmadik negyedévben” készül -e.

Vásárolhatok járművet a Covid-19 lezárása során? A márkakereskedések ma újból megnyílik

Hasonlóképpen igazolta, hogy a Ford felgyorsította az internetes értékesítések kínálatát a teljes kiskereskedelmi leállítás nyomán, amely március végétől június 1 -ig tartott – „Ez lehetővé teszi számunkra, hogy újratervezzük folyamatainkat, és végezzük el a márkakereskedéseket. Néhány márkakereskedés mindig digitálisan engedélyezve volt, mások kissé lassabbak voltak a rámpán, ám ezt mindenki felgyorsította.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

“Hasonlóképpen dolgozunk néhány külső partnerrel a digitális bemutatóterem tevékenységein, még az online márkakereskedést is az online csevegésbe – néhányuk csak nem volt ott.”
Az internetes csatornán lévő új új, várhatóan lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy meghatározzák autójukat, értékelést kapjanak a részcserén, és egyetértenek a pénzügyi feltételekkel anélkül, hogy kereskedőhöz kellene menniük. Ugyanakkor a vezetékeket valószínűleg mind a Ford kereskedőknek adják, akik megkönnyítik az üzletet, és potenciálisan közvetlenül az ügyfelet nyújtják az autónak, mivel a Ford márkakereskedések már az érintkezés nélküli átadási eljárásokat helyezik el.
Barratt szerint a Ford sokat tanult az internetes megrendelési folyamatból a közelgő All-Elektromos Mustang Mach-E-hez, amely az interneten való új részhez fog táplálkozni. „Felgyorsítjuk a tervezésünket, amit elindítunk. Egyébként valami újon dolgoztunk, amely véletlenszerű volt a Mach-E-vel, valamint ma Mach-E-t vásárolhat az interneten ”-mondta.
Barratt azonban hangot adott a figyelmeztetésről, hogy a digitális átalakulás a márkakereskedésekben a feladat veszteségeit okozhatja. “Úgy gondolom, hogy néhány márkakereskedés azt fogja mondani:” Követelem -e már ezeket az értékesítési személyzetet azon az alapon, hogy annyira digitálisan engedélyezem egy olyan módszert, amelyben még soha nem voltam? ”
Nézze meg a jármű vásárlására vonatkozó hasznos javaslatainkat az interneten …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *