automobile

A Jeep Cherokee Night Eagle Edition becsapódik a

, hogy sokkal több értékesítési sikert keressen, a Jeep frissítette a Jeep Cherokee sorozatot egy új Night Eagle speciális kiadású kivitel szintjével.
Ez az alapvető hosszúságú „plusz” modellre, valamint a 36 795 GBP költségeire épül, amelyek különféle kozmetikai frissítéseket tartalmaznak, hogy éles megjelenést biztosítsanak. Négy színben kínálják: ragyogó fekete, élénkfehér, tevényes ezüst és gránit kristály.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb 4×4 -es és a SUV -k
Az Egyesült Királyságban 350 járműre korlátozódik, valamint egy új, szürke kivitelű első jelvényt kap, valamint a ködlámpák sötét fénypontjaival, valamint a fekete fényes tetőfedő rudakkal együtt. A jármű szintén 18 hüvelykes fekete fényű könnyűfém kerekeket tartalmaz, és folytatja a sötétített stílust színezett ablakokkal.
Belül van egy bőr kormánykerék, bőr kárpit, fűtött első ülések, valamint 8,4 hüvelykes képernyő az infotainment rendszer számára. Egyéb készlet magában foglalja a kilenc hangszóró zajrendszert, az éghajlat-szabályozást, az elektromos csomagtérajtót, a parkolóérzékelőket, az autó lámpákat és az autó ablaktörlőket.
Az Night Eagle 197 lóerős 2,2 literes dízelüzemű, valamint kilenc sebességű automatikus sebességváltóval rendelkezik, 49,6mpg visszatéréssel.
Damien Dally, a Jeep UK menedzsere azt mondta: „Az új Night Eagle verzió különösen kizárólagos. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg, sportos megjelenéssel, valamint kivételes terepjáró képességeivel, ez a korlátozott kiadású újonc, a Jeep-ügyfelek egy teljesen új csoportjának elbűvöli. ”
Mit hiszel az új Jeep Cherokee Night Eagle -ben? Értsük meg alább …

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *